Як обсмажити гарбузове насіння і 8 рецептів, якими ви захочете перекусити всю осінь

Фігура

Як обсмажити гарбузове насіння і 8 рецептів, якими ви захочете перекусити всю осінь

Тому що ніколи не пізно починати святкувати гарбузовий сезон.Одна з кращих частин Хеллоуїна – винагородити свої зусилля по вирізанню гарбуза, перекусивши насінням, які стають золотистими і підсмажений, коли запікаються в духовці. Але не варто задовольнятися лише розсипанням сіллю і перцем – або чекати до жовтня, – щоб поліпшити свої осінні закуски.

З невеликою кількістю стратегічних приправ гарбузове насіння можуть набувати різні сміливі смаки. Чи вважаєте ви теплі осінні спеції або гострий смак шрірача, ми пропонуємо вам вісім цікавих варіантів приготування хрусткої осінньої закуски.Підсумок: Перш ніж викидати декоративні гарбузи, подумайте про приготуванні одного з цих рецептів гарбузового насіння.

Що вам знадобиться:2 середні тыквыБольшая ложка або совок для тыквыДуршлагЛист для випічки з бортикамиПриправы за вашим выборуКак обсмажити гарбузове насіння:Розігрійте духовку до 300 градусів за Фаренгейтом.Вийміть насіння з двох гарбузів середнього розміру (близько двох чашок).Помістіть насіння в друшляк і промийте холодною водою, намагаючись відокремити насіння від нутрощів гарбуза.

Промокніть насіння насухо. Викладіть насіння на лист для випічки з бортиками.Запікайте насіння до повного висихання, близько 50-60 хвилин.

Вийміть лист з духовки, потім підніміть температуру в духовці до 350 градусів за Фаренгейтом.Перекладіть насіння в миску, додайте вибрані вами ароматизатори, потім поверніть насіння на лист для випічки і запікайте ще 10-15 хвилин або до золотистого кольору.Джерело зображення: https://imagesvc.

meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.

io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fpumpkin-seeds.јрдИсточник зображення: https://imagesvc.meredithcorp.

io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fpumpkin-seeds.

јрдСоленые гарбузове насіння з медомОбжарьте насіння в 2 столових ложках оливкової олії, потім додайте 2 столові ложки меду і 1 чайну ложку солі. Перед тим як повернути насіння на лист для випічки, застеліть його пергаментним папером і збризніть кулінарним спреєм (це допоможе запобігти прилипання меду).Джерело зображення: https://imagesvc.

meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.

io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-sb10061851ay-001-2000.јрдИсточник зображення: https://imagesvc.meredithcorp.

io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-sb10061851ay-001-2000.

јрдКленово-мока гарбузове семечкиСмешайте насіння з 2 столовими ложками кокосового масла і 2 столовими ложками чистого кленового сиропу, потім додайте 1 столову ложку кавовій гущі, 1 столову ложку какао-порошку, ½ столової ложки гранульованого цукру, 1 чайну ложку кориці ½ чайної ложки меленого мускатного горіха.Джерело зображення: https://imagesvc.meredithcorp.

io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-859001780-2000.

јрдИсточник зображення: https://imagesvc.meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.

onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-859001780-2000.јрдПряничные гарбузове семечкиБросьте насіння в 4 столові ложки розтопленого несолоного масла, потім додайте 2 столові ложки світло-коричневого цукру, 2 чайні ложки кориці, ½ чайної ложки меленого імбиру, ½ чайної ложки прянощів, ½ чайної ложки меленого мускатного горіха і ¼ чайної ложки меленої гвоздики.

Джерело зображення: https://imagesvc.meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.

onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-87986985-2000.јрдИсточник зображення: https://imagesvc.

meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.

io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-87986985-2000.јрдТыквенные насіння з чилі-лаймомБросьте насіння в 2 столові ложки оливкової олії, потім додайте 2 столові ложки цедри лайма, 2 столові ложки свіжовичавленого соку лайма, ½ столової ложки порошку чилі і ¼ чайної ложки солі.Джерело зображення: https://imagesvc.

meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.

io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-116781127-2000.јрдИсточник зображення: https://imagesvc.meredithcorp.

io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-116781127-2000.

јрдТыквенные насіння з розмарином і пармезаномВ невеликій мисці змішайте 2 столові ложки оливкової олії, 2 столові ложки подрібненого свіжого розмарину, ¼ чашки дрібно натертого сиру пармезан і ½ чайної ложки часникового порошку. Полийте насіння і перемішайте. Приправте сіллю і перцем за смаком.

Джерело зображення: https://imagesvc.meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.

onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-595612123.јрдИсточник зображення: https://imagesvc.

meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.

io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2020%2F05%2F04%2Fgettyimages-595612123.јрдТыквенные насіння з каррі і шрирачаСмешайте насіння з 2 столовими ложками шрірача і 2 столовими ложками кунжутної олії, потім додайте 1 чайну ложку порошку каррі і ½ чайної ложки копченої паприки. Приправте сіллю і перцем за смаком.

Джерело зображення: https://imagesvc.meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.

onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2009%2F09%2F21%2Fpumpkin-seeds-recipe.јрдИсточник зображення: https://imagesvc.

meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.

io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2009%2F09%2F21%2Fpumpkin-seeds-recipe.јрдСладко-солоні гарбузове семечкиДля цієї популярної закуски потрібні насіння двох середніх свіжих гарбузів, щоб отримати ідеальний баланс солодкого, солоного і хрусткого. Рецепт простий: промийте і висушіть гарбузове насіння, потім змішайте з маслом, цукром, сіллю і корицею.

Поки вони печуться, сидите і насолоджуйтеся гарячим яблучним сидром. Джерело зображення: https://imagesvc.meredithcorp.

io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2009%2F09%2F22%2Fpumpkin-seeds_300.

јрдИсточник зображення: https://imagesvc.meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.

onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F23%2F2009%2F09%2F22%2Fpumpkin-seeds_300.јрдТыквенные насіння з пряностямиЭти яскраві гарбузове насіння отримують додаткову солоно-гостру нотку завдяки меленого кмину і сельдерейной солі.
Поки не спробуєте, не сумнівайтеся – вони викликають шалений звикання.☆ 10 рецептів консервованої гарбуза, які неймовірно легко приготувати☆ 5 варіантів протизапального сніданку, щоб почати ранок зі здоровою ноти——————–Сподіваємося, що дана стаття була для тебе корисна!Бажаєш дізнаватись більше корисного?Тоді підпишись на наш канал і постав лайк, тут багато цікавого.——————–#рецепти #схуднення #дієта #харчування #правильне харчування #спорт#спортивне харчування #їжа #блюдо #готування їжі

Related posts

Leave a Comment